Dans dig glad….                                                       Vi danser - vil du med ?                                                      Dejlig hobby for alle aldre.                                                     Vi har medlemmer fra 3 til 87 år.                                                        En fritidsinteresse for alle i familien…                                                        Udfordringer og velvære…                                                            Morskab og socialt velvære…                                                                     Motion og sved på panden….                                                    Er du træt af fodbold ?                                              Levende folkemusik…                                                        Samvær med andre…                            Folkedans giver rytme i kroppen og bedre kondital..                     Folkedans er motion for både krop og sjæl…                      

 

Vi vil altid gerne have nye medlemmer.

Du må gerne prøve at være med et par gange, før du bestemmer dig til at melde dig ind. 

Mød op til holdets træningsaften eller ring til:

Formand Hans Ole Andersen tlf . 66 12 91 99 - mobil 40 16 91 92

Man behøver ikke have dragt for at danse folkedans.

Foreningen ejer over 100 børnedragter, som gratis kan lånes et år af gangen af foreningens medlemmer.

Til træningsaftener, legestuer og forskellige andre arrangementer danses i almindeligt tøj.

Vi har en historisk tradition for at danse i Hjallese Forsamlingshus, Hjallesegade 31, 5260 Odense S. hvor vi lejer os ind.

Øvedagen, er mandag hvor seniorfolkedans starter kl. 15.15 og slutter kl. 17.15.

Aftenholdet starter kl. 20.00 og slutter kl. 22.00.

Første mandag i måneden holder vi udvidet aften, hvor vi starter med at danse, så holdes der en pause, hvor vi drikker kaffe (som skal købes i huset), vi synger nogle sange, så danser vi igen til kl. ca. 22,30.

Der er udvidet musik hele aftenen.

Vor sæson er fra september til april, der danses ikke i maj, juni og juli, august i december afsluttes altid den første mandag med en julestue.